
Pohja:
180g Digestive-keksejä
75g voita
Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita voi keksimuruihin ja taputtele seos irtopohjavuokaan.
Täyte:
5 liivatetta
3 limen mehu ( säästä 3 rkl liivatteelle)
200g maustamatonta tuorejuustoa (mausta 3tl sokeria + 1tl vaniliinisokeria)
2,5 dl kuohukermaa (mausta 3tl sokeria)
100g valkosuklaata
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Vatkaa tuorejuusto notkeaksi ja mausta tuorejuusto sokerilla ja vaniliinisokerilla. Purista liivatteista kylmä vesi pois. Lämmitä 3rkl limettimehua kuumaksi ja sekoita liivatteet siihen. Sekoita liivatemehu kylmään limemehuun ja lisää seos tuorejuustoon. Lisää seos kermavaahtoon. Lisää halutessasi limekuoriraastetta. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia. Koristele värjätyllä valkosuklaalla ja marsipaani koristeilla.
Pinnalle:
100g valkosuklaata
vihreää elintarvikeväriä
vihreää marsipaania
Sulata suklaa ja sekoita siihen elintarvikeväriä. Pursota minigrip-pussilla ristikko kakun päälle. Lisää marsipaani koristeet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti